Fiets, Caravan & Motor subcategorieën:

Er is niets zo fijn als lekker met de caravan op pad gaan om heerlijk te genieten van de vakantie. Om je vakantie tot een succes te maken moet de caravan natuurlijk spik en span zijn. Daar kunnen wij je bij helpen! Je vindt bij ons de juiste onderdelen zodat je zorgeloos kunt kamperen waar je maar wilt. Ook vind je in deze categorie fietsaccessoires, zodat je fietsen mee op pad kunt nemen. Je eigen fietsen mee voor een dagje uit of een heerlijke vakantie is altijd fijn. Met behulp van onze fietsendragers kun je gemakkelijk de fietsen aan de auto of camper bevestigen en meenemen op pad.

Alles voor je caravan

Onze campingonderdelen en campingaccessoires geven je de ultieme kampeerervaring met jouw caravan! Handige caravanaccessoires, verschillende onderdelen en reinigingsproducten zijn onmisbaar op vakantie zodat de caravan optimaal onderhouden kan worden. Veel van onze onderdelen zijn ook geschikt voor de vouwwagen, de camper en de tent. Een ruimassortiment voor elke kampeerfanaat zodat het comfort van jouw verblijf wordt vergoot!

Naast accessoires kan je ook caravanonderdelen in alle soorten en maten bij ons bestellen. Het gebruik van je caravan laat natuurlijk sporen achter. Regelmatig reinigen van uw caravan is dan ook essentieel. Met onze reinigingsproducten voor de caravan kun je zowel het interieur als het exterieur goed schoonmaken. Lange wachtrijen in de campingwinkel zijn verleden tijd als je bij ons je caravanproducten shopt. In ons overzichtelijke assortiment vind je alles voor je kampeerwagen.

Caravanonderdelen

Onze caravanonderdelen zijn geschikt voor de caravans van alle bekende merken. Ook als je een caravan van een minder bekend merk hebt kunt je bij ons terecht. Neem een kijkje in ons assortiment en zoek uit wat past bij jouw ‘trekhut’. Schaf bijvoorbeeld een caravanspiegel aan zodat je meer zicht hebt op de weg.

Caravanaccessoires

Caravanaccessoires zijn onmisbaar voor een veilige vakantie. Zorg dat je meer ziet op de weg door middel van een caravanspiegel. Bescherm je caravan door middel van een caravanhoes. Deze hoes beschermt tegen slecht weer, vuil, stof en Uv-straling en zorgt ervoor dat je caravan zo goed als nieuw blijft! Zo kun je nog langer genieten van je caravan. Let bij het aanschaffen van een caravanhoes op het juiste formaat en of de hoes een ademend vermogen heeft. Op deze manier ontstaat er geen schimmelvorming. Een trekhaakbeveiliging voorkomt het ongewenst openen van de achterdeur of klep van je caravan.

Fietsendragers

Om je fietsen mee te nemen op vakantie kun je gebruik maken van een van onze fietsendragers. De meeste fietsendragers worden op de trekhaak van de auto geplaatst. De trekhaak kan het meeste gewicht dragen en hierdoor kun je gemakkelijk meerdere fietsen meenemen. Heb je een racefiets of e-bike (elektrische fiets)? De fietsendragers uit ons assortiment zijn geschikt voor verschillende type fietsen, dus ook voor je elektrische fiets, mountainbike of racefiets. Er zijn ook andere alternatieven om je fiets veilig mee te nemen op een fietsendrager zonder gebruik te maken van een trekhaak. Bijvoorbeeld een fietsendrager die je op de achterklap kunt bevestigen of een dakdrager.

Fietstassen

Ook handig voor op je fiets is een fietstas zodat je altijd genoeg ruimte hebt. Bijvoorbeeld voor de boodschappen, werkspullen of een heerlijke picknick tijdens een lange fietstocht. Fietstassen zijn er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld een kleine fietstas met een inhoud van 18 liter. Meer ruimte nodig? Dan volstaat een fietstas van 30 liter. Een fietstas is niet alleen praktisch, maar fleurt ook nog eens je fiets op! Kies de fietstas die jij mooi vindt.

Met de producten uit ons assortiment word je vakantie gegarandeerd een succes. We wensen je veel succes met het uitzoeken van de juiste spullen en daarnaast natuurlijk een heerlijke vakantie!

Lees meer