Carrosserie subcategorieën:

De carrosserie bepaalt het uiterlijk van je auto. De carrosserie wordt ook wel ‘koetswerk’ genoemd en vormt als het ware het geraamte van het motorvoertuig. Het woord stamt namelijk af van het Franse ‘carrosse’, wat koets betekent. Het is de kale body van je auto, zonder onderdelen als de motor, wielen, interieur en andere zaken. De carrosserie heeft een aantal functies, ten eerste zorgt hij ervoor dat alle onderdelen van een auto bijeen worden gehouden. Daarnaast biedt hij bescherming aan inzittenden bij eventuele ongelukken en geeft hij de juiste stroomlijn aan de auto zodat de auto minder luchtweerstand heeft en zuiniger kan rijden.

Stijl je auto

De misschien wel belangrijkste functie van de carrosserie is dat hij bepaalt hoe de auto eruit ziet. Er zijn verschillende meningen over welke auto’s mooi zijn en welke niet. Met de carrosserie producten uit ons assortiment stijl je jouw eigen auto op de manier zoals jij dat wilt. Over smaak valt niet te twisten! In deze categorie vind je verschillende producten om je auto te stijlen: windschermen, kleine stylingonderdelen, spoilers, sierlijsten, spiegels, motorkappen, ruitenwissers, bull & sidebars, zonwering/blindering, schadeherstel producten, stickers, spatborden, grillen, bumpers en meer. Kies de producten die bij jouw auto passen en geef je auto een unieke look!

Windschermen

Windschermen zijn een soort afdakjes aan de bovenkant van de ramen. Door middel van windschermen krijg je frisse lucht in de auto zonder dat je de ramen hoeft open te zetten. Dit is een erg handige oplossing wanneer je de airco niet continu aan wilt hebben of het raam niet continu open wil laten staan.

Kleine stylingonderdelen

Het stijlen van je auto zit hem in de details. Met onze producten kun je kleine stylingonderdelen vervangen om je auto een nieuwe look te geven. Ons assortiment bied je verschillende modellen, materialen en designs van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Voorbeelden van deze onderdelen zijn tankdoppen, stylingcovers, kentekenplaathouder en achterlichtstyling.

Spoilers

Geef je auto een nieuwe frisse look met een van onze spoilers! De spoilers zijn voor op het dak, of voor de achterkant of voorkant van de auto. Met de spoilers kun je van je auto een sportieve wagen maken.

Sierlijsten

Geef je auto meer uitstraling met de sierlijsten uit ons assortiment. Voor veel verschillende type auto’s hebben wij perfect passende sierlijsten beschikbaar, maar ook bieden wij universele sierlijsten in diverse formaten aan. De sierlijsten zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals stevig chroom, kunststof, metaal of carbon.

Spiegels

Goed zicht op de weg is belangrijk tijdens het rijden. Goede spiegels zijn daarom van belang. In ons assortiment vind je spiegels en spiegelonderdelen van verschillende formaten, vormen en montagesoorten van topkwaliteit en tegen een betaalbare prijs.

Motorkappen

Een motorkap bedekt het motorcompartiment en voorkomt dat er vervuiling en regen bij de motor kan komen. Daarnaast zorgt de motorkap er ook voor dat het geluid dat de motor maakt niet naar buiten komt. Ook beschermt een motorkap bij botsingen. Je kunt je eigen auto stijlen met de motorkap die je wilt. Ga je voor een sportieve en snelle look? Ga dan voor een motorkap met roosters die helpen de prestaties van je auto te verbeteren.

Ruitenwissers

Tijdens slechte weeromstandigheden is het essentieel om goede ruitenwissers te hebben, zodat je fatsoenlijk zicht creëert. Wij hebben verschillende ruitenwissers waaruit je kunt kiezen, zowel losse ruitenwissers als een set. We raden aan om eens per jaar de ruitenwissers van je auto te vervangen. Doe dit vooral wanneer ze een piepend geluid maken of ze niet meer gemakkelijk over de ramen trekken.

Bull & sidebars

Een manier om schade te voorkomen is het plaatsen van bull- en sidebars aan de voorkant en zijkanten van je auto. Onze bullbars en sidebars zijn gemaakt van staal of kunststof en bieden je auto optimale bescherming. De producten die wij aanbieden voldoen aan de strenge eisen van bullbars op auto’s. Niet alleen bescherming, maar ook een coole uitstraling kan gecreëerd worden met deze functie.

Zonwering/blindering

Ben je op zoek naar meer privacy of zonwering? Kies zonwering of blindering voor je autoruiten. Door middel van een verduisterend folie op de autoruit wordt de zon geweerd en is het niet meer mogelijk om door iedereen bekeken te worden van buitenaf.

Schadeherstel producten

Wanneer je schade aan je auto hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. In ons assortiment vind je diverse producten om de schade te herstellen en in de toekomst te voorkomen. Zo vind je verschillende lak en andere vloeistoffen om je auto weer tip en top eruit te laten zien.

Stickers

Wil je je auto op een goedkope manier pimpen? Dit kan met behulp van onze stickers! Geef je auto een coole look met stickers in mooie kleuren en vormen. Van fleurige decoratiesets tot stoere viperstrepen.

Spatborden

Een spatbord beschermt de auto tegen vuil, stenen en stof. In ons assortiment vind je verschillende soorten spatborden voor diverse type auto’s. wanneer het spatbord van je auto beschadigd is of het uitdeuken van een spatbord te veel geld kost, kan je een nieuw spatbord aanschaffen.

Grillen

De grille is de neus of front van de auto en is daarmee een belangrijk onderdeel. De grille geeft de auto lucht zodat de radiator en de motor kunnen worden verkoeld. Wij hebben verschillende grillen in ons assortiment. Kies uit onze producten en geef je auto de uitstraling die je wilt!

Bumpers

De bumper van de auto waarborgt de veiligheid van de auto, omdat de bumper de klappen als eerste opvangt. Het frame en de autoconstructie worden hierdoor beschermd. Kies een bijpassende bumper voor jouw auto uit ons assortiment!

Kies de carrosserie producten die bij jouw auto passen en geef je auto een unieke look!

Lees meer