Autospiegels

Autospiegels

Als er íets belangrijk is in het verkeer is het goed kijken. Niet alleen goed vooruit kijken, maar ook veel gebruik maken van de binnen- en buitenspiegels. Ze zitten er immers niet voor niks. Je denkt er waarschijnlijk weinig aan, maar je spiegels moeten van goede kwaliteit zijn. Als je auto al een aantal jaar meegaat, hebben vooral je buitenspiegels al wel het een en ander te verduren gehad. Seizoenen met veel regen, vorst of juist hitte en een paar krasjes kan je natuurlijk niet voorkomen.

In de meeste gevallen kunnen de spiegels van je auto wel tegen een stootje. Toch is het vervelend als je in een smal straatje met je eigen spiegel een andere spiegel raakt. In het ergste geval is dan het glas gebroken of zelfs de hele spiegel afgebroken. Aangezien je niet kunt en mag rijden zonder spiegels, wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Bestel je jouw auto-onderdelen via Autorista.nl dan worden ze in no-time goed voor je ingepakt, verzonden en heb je ze voor je het weet bij je thuis. Dan is je auto snel weer de oude of zelfs nieuwer!

 

Spiegeladapters

In deze categorie vind je een ruim assortiment aan spiegeladapters voor heel veel verschillende merken. Staat het exacte merk van jouw auto niet tussen ons assortiment? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een set universele spiegeladapters. Zoals de naam al zegt, past een set universele spiegeladapters op elk merk auto. In de set leveren we spiegeladapters voor verschillende spiegels: links en rechts.

Beter bewust van de dode hoek

Jaarlijks gebeuren er veel verkeersongelukken, omdat met name vrachtwagenchauffeurs de dode hoek hebben gemist. Kinderen leren al op jonge leeftijd op school wat de dode hoek is en hoe je hem kunt vermijden. Er wordt dan ook aangeraden altijd rechts van de vrachtwagen te staan en minimaal een afstand van drie meter aan te houden. Toch komt het vaak genoeg voor dat fietsers in de dode hoek terecht komen, met vreselijke ongelukken tot gevolg. Niet alleen in vrachtwagens krijg je te maken met de dode hoek, ook in de auto is het makkelijk om deze blind-spot te missen. Met name het in- en uitvoegen op de snelweg of het wisselen van rijstrook zijn handelingen waarbij de dode hoek nog wel eens wordt gemist. Je wilt natuurlijk ten alle tijden ongelukken voorkomen. Kies daarom voor een dode hoek spiegel. Een goede investering die ervoor zorgt dat eventuele ongelukken worden voorkomen. De dode hoek spiegel zorgt voor meer veiligheid, maar blijf toch ook zelf alert en kijk een keer extra rechts over je schouder of links naast je om er zeker van te zijn dat je geen verkeersdeelnemers mist.

De weg op met de allerkleinsten

Als jij met een kleintje van punt A naar punt B moet komen in de auto, is dat natuurlijk best even spannend. Vooral de eerste paar keren. De meest veilige positie om je kindje in zijn Maxicosy neer te zetten, is op de achterbank met het hoofdeinde tegen de voorstoel aan. Dan wil je natuurlijk nog wel het gezicht van je kindje kunnen zien om te kijken of alles nog goed gaat. Om nog steeds zicht op je kindje te houden is een kinderspiegel erg aan te raden. Zo kun je je kindje makkelijk en veilig vervoeren, zonder hem of haar uit het zicht te verliezen.

Ben je op zoek naar andere producten in de categorie ‘Autospiegels’? Kijk gerust rond en kies het product dat bij jou en je auto past. Wil je nog niet investeren in een nieuwe spiegel bijvoorbeeld, dan hebben wij ook een handige spiegel reparatiekit. Juist op zoek naar een nieuwe binnenspiegel in plaats van een buitenspiegel? Wij hebben het allemaal voor je.

Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag met de zoektocht naar het perfecte product.

Lees meer