Kleine stylingonderdelen

Kleine stylingonderdelen

Het is vaak het geval dat kleine details het uiterlijk van het geheel een stuk beter maken. Dat geldt ook voor je auto, althans, dat vinden wij. Een auto ziet er misschien niet zo interessant uit wanneer je hem altijd laat in de staat waarom hij was toen je hem had aangeschaft. Je kunt je auto mooier maken met allerlei stylingonderdelen. Er zijn zowel producten voor het interieur als het exterieur van je auto te vinden in deze categorie.  Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten sprays die je bedoeld zijn voor het interieur van je auto maar ook sprays die je juist kunt gebruiken voor het exterieur van je auto. Daarnaast zijn er ook nog een aantal praktische producten te vinden die er ook nog is heel leuk uit zien.

Spray

Er zijn verschillende leuke sprays te vinden in deze categorie die je auto nét dat beetje extra geven. Er zijn sprays voor zowel het interieur als het exterieur.

Interieur

Ben je niet helemaal tevreden met de kleur van het interieur van je auto? Dan kun je de interieurspray in deze categorie gebruiken om je interieur weer een nieuw fris kleurtje te kunnen geven. De sprays zijn slijtvast en elastisch en geschikt voor kunststof en kunstofleder (niet geschikt voor textieloppervlaktes). Door de snelle droogtijd kun je snel weer plaatsnemen in je auto en genieten van je verfrissend nieuwe interieur!

Verder is het belangrijk om het interieur van je auto regelmatig te reinigen. Dit draagt namelijk aanzienlijk bij tot het waardebehoud van je wagen. Voor afzonderlijke delen zoals zetels van leer of gevoelige instrumenten raden we je wel aan om speciale reinigingsmiddelen te gebruiken. Als je je interieur regelmatig reinigt blijft je auto niet alleen langer mooi van binnen maar heb je ook langer een optimale ervaring vanuit de binnenkant van je auto wanneer je een ritje maakt!

Exterieur

Naast sprays voor het interieur van je auto zijn er ook sprays voor het exterieur van je wagen. Denk bijvoorbeeld aan spray film (spuitolie). Dit is een spray die je gebruikt om je velgen te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Hierdoor zijn je velgen eenvoudiger schoon te maken. Erg handig dus en daarnaast ook nog is heel makkelijk aan te brengen.

Spiegelkappen

Ben je zat van het uiterlijk van je spiegelkappen? Dan kun je ook die vervangen door een nieuwe met een frisser uiterlijk! We begrijpen dat een standaard spiegelkap misschien op een gegeven moment een beetje kan vervelen, en daarom kun je in deze categorie ook een aantal spiegelkappen vinden, speciaal voor je auto.

Praktische stylingonderdelen

Alle onderdelen in deze categorie hebben een doel, maar met het ene product kun je toch iets meer dan met het andere. Toegegeven, sprays zijn goed voor de bescherming van je auto, dus die moeten ook even genoemd worden in deze alinea. Maar wat dacht je van een tankdop? Die zijn natuurlijk heel praktisch maar kunnen natuurlijk er ook heel leuk uit zien. Dus ben je zat van je tankdop en wil je een nieuwe? Dan ben je ook hier aan het juiste adres.

Stylingonderdelen

Zoals je hebt gelezen heeft deze categorie allerlei verschillende soorten stylingonderdelen die net dat beetje meer toevoegen aan je auto. Met deze onderdelen zullen mensen omkijken wanneer je langs ze rijdt. Mensen zullen jaloers worden op het interieur én het exterieur van je auto!

Door onze snelle levering zul je producten snel in huis hebben zodat u direct kunt beginnen met stylen. Ons assortiment geeft overzichtelijk weer wat wij je op het gebied van kleine stylingsdelen te bieden hebben. Lange wachtrijen bij de garage of autowinkel zijn vanaf nu verleden tijd.

Lees meer