Spatbord

De carrosserie bepaalt het uiterlijk van je auto. De carrosserie wordt ook wel ‘koetswerk’ genoemd en vormt als het ware het geraamte van het motorvoertuig. Het woord stamt namelijk af van het Franse ‘carrosse’, wat koets betekent. Het is de kale body van je auto, zonder onderdelen als de motor, wielen, interieur en andere zaken. De carrosserie heeft een aantal functies, ten eerste zorgt hij ervoor dat alle onderdelen van een auto bijeen worden gehouden. Daarnaast biedt hij bescherming aan inzittenden bij eventuele ongelukken en geeft hij de juiste stroomlijn aan de auto zodat de auto minder luchtweerstand heeft en zuiniger kan rijden. In deze categorie vind je spatbord accessoires. Deze zijn zowel voor de uitstraling van de carrosserie als voor de bescherming erg handig! Voorkom dat er iets tegen de auto aan spat. 

Geef de auto bescherming en uitstraling

Een onderdeel van de carrosserie is het spatbord. Met de producten uit ons assortiment kun je de auto de uitstraling geven die jij wilt! Wij bieden spatbordonderdelen in diverse formaten, die perfect passen bij elk automerk of autotype. Creëer een compleet andere look voor je auto met de spatbord accessoires uit ons assortiment!

Spatlappenset

Iedereen herkent het wel: je rijdt noodgedwongen door een vieze plas en je auto ziet eruit alsof je mee hebt gedaan aan een rally. Een vieze auto wil niemand. Voorkom dit door spatlappen aan te schaffen! Spatlappen zijn flappen tussen het wiel en de wielkuip. Ze houden vuil tegen en voorkomen dat je auto vies wordt wanneer je bijvoorbeeld door een plas rijdt. Ook houden ze stenen, stokjes, modder en gruis tegen en voorkomen ze steenslag. Het is dus heel erg handig en scheelt jou enorm veel schoonmaakwerk. Er zijn spatlappen in allerlei soorten en maten, zodat jij je auto kan stijlen zoals je wilt. Behalve het voorkomen van viezigheid geven de spatlappen ook nog eens een extra gave look aan je auto. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld blauwe, rode en zwarte spatlappen. Er zijn universele spatlappen maar ook merk specifieke lappen.

Spatbordverbreders

Veel autoliefhebbers vinden het mooi om hun auto te verlagen door middel van spatbordverbreders. Met de verbreders creëer je een extra laag effect van jouw auto. In ons assortiment vind je spatbordverbreders voor bijna elk type auto. Welk autotype je ook hebt, creëer hier de look die jij wilt!

Spatbordbeschermers

Het is handig om spatbordbeschermers aan te schaffen zodat je krassen voorkomt wanneer de auto een beurt krijgt. Een spatbordbeschermer beschermt je carrosserie tijdens sleutelwerkzaamheden onder de motorkap. Er wordt een soort kleed over het spatbord gelegd zodat er geen krassen ontstaan. Een spatbordbeschermer mag dus zeker niet in de garage ontbreken! Je wilt namelijk niet dat je autoschade oploopt na het klussen, of je het nu zelf hebt gedaan of iemand bij de garage. Schade kan makkelijk worden opgelopen wanneer je tegen het spatbord aanleunt omdat je ergens bij wilt, of omdat je gereedschap per ongeluk laat vallen. Het zou toch zonde zijn als de lak hierdoor beschadigt!? Ook aan de binnenkant van de auto zijn er spatbordbeschermers zodat de lak niet beschadigt.

Shop hier de spatbord producten die jij nodig hebt om je auto te beschermen tegen vuil en je auto een prachtige nieuwe look te geven!

Andere producten carrosserie

Met de carrosserie producten uit ons assortiment stijl je jouw eigen auto op de manier zoals jij dat wilt. Over smaak valt niet te twisten! In de categorie carrosserie vind je de volgende producten om je auto te stijlen: windschermen, kleine stylingonderdelen, spoilers, sierlijsten en achterbumperprotectors, spiegels, autospiegels, motorkap, ruitenwissers, bull & sidebars, zonwering/blindering, schadeherstel, stickers, grille, bumpers en meer. Kies de producten die bij jouw auto passen en geef je auto een unieke look!

Lees meer