Elektronica subcategorieën:

Er zijn veel elektronische systemen die kunnen worden toegevoegd aan een auto waardoor het rijden nog gemakkelijker en veiliger wordt. Handige technische snufjes verhogen het gebruikersgemak van een auto aanzienlijk. De elektronica producten uit ons assortiment voor auto en motor zorgen voor gemak, veiligheid en comfort.

Verbeter je auto

Met de elektronica producten wordt elke autorit een belevenis. Wij hebben verschillende elektronica producten voor je in ons assortiment, zoals schakelaars, achteruitrijsystemen, bandenspanningscontrole, gereedschap, alarm & Cv-systemen, action cams en meer!

Schakelaars

Bij ons vind je diverse schakelaars met een goed design en uitstekende kwaliteit. Met de diverse schakelaars kunnen bijvoorbeeld de koplampen, het mistachterlicht of de ruitenwissers aan- en uitgeschakeld worden. Deze schakelaars dienen om de elektronische stroom te onderbreken of door te laten stromen naar het gewenste onderdeel van de auto.

Achteruitrijsystemen

Achteruitrijden met een auto kan soms best lastig zijn. Vooral met een kar of caravan achter de auto is dit niet gemakkelijk. Met een achteruitrijsysteem in je auto rijd je een stuk gemakkelijker en veiliger achteruit. Wij hebben verschillende achteruitrijsystemen in ons assortiment die je kunt installeren zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor ongelukken. Zo wordt parkeren gemakkelijk en veilig!

Bandenspanningscontrole

Om 100% voorbereid de weg om te gaan is het een must om de bandenspanning te controleren. Hiervoor hoef je niet per se naar een autogarage te gaan. Je kunt dit namelijk makkelijk zelf doen met een van onze bandenspanningscontrolesystemen! Met een automatisch controlesysteem in je auto kun je continu de bandenspanning van je auto in de gaten houden terwijl je rijdt. In ons assortiment vind je de betrouwbare meters zodat je altijd de perfecte hoeveelheid bar in je banden hebt zitten. Je vindt de juiste bandenspanning vaak in het instructieboekje van je auto, aan de binnenkant van het klepje van de tank of op de portierstijl.  

Gereedschap

Wanneer je eenmaal de elektronica in huis hebt gehaald die je in je auto wilt zien, moet je deze natuurlijk nog monteren. In ons assortiment vind je hier passend gereedschap voor. Alle kabels, stekkers, omvormers en toebehoren kun je hier vinden. Zo kun je zonder veel geld uit te geven bij een garage zelf aan de slag gaan en de elektronica installeren.

Alarm & Cv-systemen

Om je auto te beschermen en de kans op inbraak en diefstal te verkleinen is het slim om een alarmsysteem aan te schaffen. Wij hebben betrouwbare en goed werkende alarmsystemen in ons assortiment zodat je je auto met een gerust hart alleen kunt laten. Ook hebben we Cv-systemen in ons assortiment. Dit zijn deurvergrendelingsystemen waardoor je niet bang hoeft te zijn dat kinderen op de achterbank de autodeur open doen tijdens het rijden.

Action cams

Schaf een action cam aan wanneer je gave beelden wilt vastleggen van je autoritjes. We hebben een Digital Video Recorder (DVR) in ons assortiment. Dit is een camera die alles in en om jouw auto vastlegt terwijl je aan het rijden bent. De DVR registreert beeld, map logging en snelheid tijdens een rit. Daarnaast heeft de DVR ook nog andere voordelen. De recorder helpt bijvoorbeeld bij schadeprocedures bij een ongeluk, ondersteunt rijschoolhouders bij het instrueren van leerlingen en beschermt tegen ongeoorloofd gebruik en diefstal van/uit bedrijfswagens. De action cam is eenvoudig te monteren met behulp van een montagevoet.

Overig

In de categorie overig bevinden zich diverse overige elektronica producten. Met een steekzekering bescherm je de bedrading van elektronica tegen schade door te hoge elektrische stromen. In het instructieboekje van je auto vind je welke steekzekering je nodig hebt. Kabelverbinders kun je gebruiken om een kabel te verbinden met een vlak aansluitstuk. Ook hebben we 7- en 13- polige stekkers in ons assortiment. Dit zijn stekkers voor trekobjecten zoals een fietsendrager, aanhanger en boot- of paardentrailer. Daarnaast hebben we veel verschillende antennes die ervoor zorgen dat de ontvangst verbeterd wordt. Meer overige elektronica producten vind je op de pagina.

Schaf nu je elektronische systemen aan voor je auto waardoor een ritje in de auto nog makkelijker en veiliger wordt!

Lees meer