Alarm & CV-systemen

Veiligheid van je auto is erg belangrijk. Zowel tijdens het rijden als wanneer je bij de auto vandaan bent. In ons assortiment vind je diverse alarm en CV-systemen die de veiligheid van je auto verbeteren. Zo kun je met een gerust hart autorijden en je auto buiten laten staan. Ook hoef je met een CV-systeem uit ons assortiment niet bang te zijn dat kinderen op de achterbank de autodeur opendoen tijdens het rijden. Zo worden gevaarlijke ongelukken voorkomen. Voorkom inbrekers en ongelukken met de alarm- en CV-systemen uit ons assortiment.

Risico’s

Helaas worden er dagelijks nog steeds veel auto’s opengebroken of gestolen. Wist je dat in Nederland elke 2 minuten een auto wordt opengebroken? En elke 6 minuten één wordt gestolen? Dit komt neer op zo’n 35.000 auto’s per jaar. En dit zijn niet alleen de duurdere auto’s. Zowel dure als middenklassers en goedkopere auto’s worden leeggeroofd of gestolen. Eigenlijk kan iedere autobezitter vandaag de dag slachtoffer worden van autocriminaliteit. Daarbij zijn er ook steeds meer manieren om een auto te stelen en worden de autodieven van vandaag steeds professioneler en vindingrijker.

De oplossing

Gelukkig zijn er een aantal manieren om het de autodieven een stuk moeilijker te maken. Met een alarmsysteem in je auto neem je geen onnodige risico’s. In ons assortiment vind je verschillende alarmsystemen voor een goede beveiliging in jouw auto. De systemen bevatten speciale sensoren, een afstandsbediening en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Op deze manier kun je de auto veilig alleen laten wanneer je hem ergens parkeert.

CV-systeem

Een ander systeem om de veiligheid van je auto te garanderen is een centraal deurvergrendeling systeem. Dit is tegenwoordig onmisbaar geworden in elke auto. Centrale deurvergrendeling (ook wel CV) is een systeem waarmee vanaf één punt alle sloten van een auto tegelijk bediend kunnen worden. Het is een erg handig systeem, maar dit was niet altijd zo. Misschien herinner je je nog wel dat vroeger alle deuren van de auto apart moesten worden ontsloten. Veel moderne auto’s bevatten tegenwoordig een CV-systeem. Bij tweedehandsauto’s vind je vaak nog een systeem zonder afstandsbediening. Deze kun je gelukkig gemakkelijk laten installeren. Het is wel aan te raden om dit door iemand te laten doen die beschikt over de vereiste kennis en handigheid. Wanneer je dit nog nooit hebt gedaan, kun je je hier beter niet aan wagen. De montage van een CV-systeem is een grote ingreep in de auto elektronica en een slordige elektrische verbinding kan voor grote problemen zorgen.

Een CV-systeem is niet alleen handig, maar garandeert ook de veiligheid van de auto. Met een centrale deurbeveiliging in je auto worden ongelukken voorkomen omdat de deuren niet zomaar geopend kunnen worden. Vooral met kleine kinderen op de achterbank geeft dit een veiliger gevoel. Ook wanneer je je bijvoorbeeld niet veilig voelt kun je met een CV-systeem makkelijk de deuren op slot doen.

In ons assortiment vind je professionele en diverse alarm en CV-systemen die de veiligheid van jouw auto garanderen! Neem een kijkje bij onze producten en kies het geschikte systeem dat bij jouw auto past.

Andere elektronica

Naast alarm en CV-systemen hebben wij ook een heleboel andere soorten elektronica in ons assortiment. Er zijn veel elektronische systemen die kunnen worden toegevoegd aan een auto waardoor het rijden nog gemakkelijker en veiliger wordt. Handige technische snufjes verhogen het gebruikersgemak van een auto aanzienlijk. De elektronicaproducten uit ons assortiment voor auto en motor zorgen voor gemak, veiligheid en comfort. Met de elektronicaproducten wordt elke autorit een belevenis. Wij hebben verschillende elektronicaproducten voor je in ons assortiment, zoals achteruitrijsystemen, schakelaars, bandenspanningscontrole, gereedschap, action cams en meer!

Lees meer