Gereedschap

Voor wie regelmatig ritjes in de auto maakt zijn goed werkende elektronica ideaal! Handige technische snufjes in je auto verhogen het gebruiksgemak aanzienlijk. En dat niet alleen, want elektronica maken de auto ook een stuk veiliger. Denk maar eens centrale deurvergrendeling systemen. De eerste stap is gezet, je hebt elektronica in huis gehaald die je graag in je auto wilt zien. De volgende stap is het monteren van deze elektronica in je auto.

Klus het zelf

Je monteert de elektronicaproducten gemakkelijk zelf met bijbehorend gereedschap. Hiervoor heb je natuurlijk wel passend gereedschap nodig. In onze webshop ben je dan bij het juiste adres. Alle kabels, stekkers, omvormers en toebehoren kun je hier vinden. Zo zal je binnen een mum van tijd je elektronica in de auto hebben. Daarnaast hoef je niet langer kapitalen uit te geven bij de winkel of garage omdat je nu ook zelf aan de slag kunt gaan.

Neem een kijkje in ons assortiment voor een overzicht van elektronicagereedschap en je zult elektronica kunnen monteren in je eigen auto! Ook vind je hier een handige uitleg die je kunt gebruiken bij het monteren.

Kabelverbinders

In deze categorie vind je kabelverbinders. Zoals de naam al zegt, zijn deze bedoeld voor het verbinden van kabels in de auto. Ze worden elk geleverd in 10 stuks. Kabelverbinders worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld de draden van een autoradio aan te sluiten. Je gebruikt de verbinders om van één naar twee of meerdere draden te gaan.

Steekzekering

Met steekzekeringen in de auto voorkom je dat elektrische onderdelen van je auto zomaar uitvallen door kortsluiting of overbelasting. De steekzekeringen branden door in geval van te veel elektrische stroom. Op deze manier wordt schade aan de elektronische apparaten beperkt. Een ingebouwd ledlampje geeft aan wanneer de zekering is doorgesmolten. Met steekzekeringen ga je dus veilig en voorbereid op pad!

Elektriciteits- en verlengkabel

Met een verlengkabel kan de aansluiting van de standaard sigarettenaansteker verlengd worden naar de achterbank. Op deze manier kun je ongestoord blijven genieten van je mobiel of ander apparaat tijdens het laden. Ook met een elektriciteitskabel kan jij je auto onder handen nemen. Zo bescherm je de elektriciteitsdraden in je auto.

Startkabels

Ook hebben we een startkabelset in ons assortiment, dat altijd handig is om in de auto te hebben. Veel automobilisten herkennen het wel: je wilt ergens heen met de auto maar bij het omdraaien van de contactsleutel wil de motor niet starten. De accu is leeg. Door een set startkabels in de auto te hebben ben je snel weer op weg! Je hoeft alleen maar even hulp te vragen van iemand met een auto in de buurt. Houd er wel rekening mee dat je de startkabels op de juiste manier aansluit. Hier kun je lezen hoe dat moet.

Lamp

Om de elektronicaproducten te bevestigen is het handig om genoeg licht te hebben, zodat je zeker weet dat de onderdelen goed bevestigd worden. Daglicht kan hierbij soms niet genoeg zijn, maar wij hebben een handig hulpmiddel voor je! Gebruik de Black&Decker Spotlight tijdens het klussen aan uw auto. Dit product geeft een helderwit licht en is daarmee uitermate geschikt voor gerikt werk.

Elektronicaproducten

Met dit handig gereedschap kun je een boel elektronicaproducten in je auto bevestigen. Wij hebben een heleboel soorten elektronica in ons assortiment. Er zijn veel elektronische systemen die kunnen worden toegevoegd aan een auto waardoor het rijden nog gemakkelijker en veiliger wordt. Handige technische snufjes verhogen het gebruikersgemak van een auto aanzienlijk. De elektronicaproducten uit ons assortiment voor auto en motor zorgen voor gemak, veiligheid en comfort. Met de elektronicaproducten wordt elke autorit een belevenis. Wij hebben verschillende elektronicaproducten voor je in ons assortiment, zoals achteruitrijsystemen, alarm en cv-systemen, schakelaars, bandenspanningscontrole, gereedschap, action cams en meer!

Lees meer