Filters & Vloeistoffen subcategorieën:

Om de auto optimaal te laten werken moeten de verschillende filters in de motor goed hun werk doen. Met behulp van deze filters kan de motor goed functioneren en wordt slijtage voorkomen. Zo maak je veilige kilometers op de weg! Merk je dat een filter aan vervanging toe is? Wij hebben alles wat je nodig hebt voor vervanging en onderhoud van filters voor jouw auto. We hebben een uitgebreid assortiment met passende filters voor diverse soorten auto’s. Laat het brandstofsysteem van je auto weer optimaal werken met onze producten voor de filters van je auto!

Laat de motor weer soepel lopen

Rondom de motor van de auto bevinden zich de meeste filters. Er zijn verschillende filters en deze hebben elk een eigen functie. Zo is er bijvoorbeeld de luchtfilter, deze filter zorgt ervoor dat er alleen schone lucht binnenkomt en dat alle stof en vuildeeltjes in de filter achterblijven. De oliefilter haalt het vuil uit de olie, wat door de bewegende delen van de motor geproduceerd wordt. De interieurfilter zorgt dat er geen stof en pollen in de auto komen, waardoor het interieur van de auto veel schoner blijft. In ons assortiment vind je verschillende filters voor in je auto. Wij leggen nog eens de verschillende filters en functies ervan uitgebreid uit. Kies welke je nodig hebt en de auto zal weer goed zijn werk doen!

Luchtfilter

Een luchtfilter zuivert de aangezogen lucht voordat dit de motor binnenkomt. Ongewenste stoffen zoals kleine stofdeeltjes, bacteriën en pollen blijven hierdoor achter in de luchtfilter. Wanneer na verloop van tijd de filter steeds meer vuil opneemt, komt er minder schone lucht de auto binnen. Hierdoor kan de motor minder prettig gaan lopen. Het is dan nodig om de luchtfilter te vervangen. In ons assortiment vind je verschillende luchtfilters om de motor van je auto weer goed te laten werken.

Oliefilters

Door een oliepomp vanuit het carter wordt de motorolie in de motor rondgepompt. De motorolie komt langs een oliefilter en hier wordt het vuil van de motorolie gefilterd. Ook deze filter kan vuil worden waardoor deze niet meer optimaal werkt. Kies de juiste oliefilter voor je auto en vervang deze met de oude filter.

Interieurfilters

De meeste auto’s hebben ook een interieurfilter. Deze zorgt ervoor dat er geen stof en pollen in de auto komen, waardoor het interieur van de auto schoon blijft. Vooral fijn voor mensen met hooikoorts! In ons assortiment vind je verschillende interieurfilters voor je auto.

Vervangingsfilters

Ter vervanging van de originele filters zijn er vervangingsfilters. Door een vervangingsfilter te plaatsen komt er 40% meer lucht door de filters dan normaal. Hierdoor ontstaat er een vermogenswinst van je auto. De vervangingsfilter heeft enorm veel voordelen, zo is deze bijvoorbeeld uitwasbaar, benzine besparend en milieuvriendelijk.

Vloeistoffen

Om een motor goed te laten functioneren heeft hij brandstoffen en vloeistoffen nodig. Wij hebben verschillende brandstoffen en vloeistoffen in ons assortiment om te zorgen dat de motor (weer) gesmeerd loopt. Zo hebben we koelvloeistoffen die de motor op de juiste temperatuur houden, ruitenvloeistof, reinigingsmiddelen en andere oliën.

Siliconen slangen

Wij hebben verschillende siliconen slangen in ons assortiment. De slangen zijn duurzaam en geschikt voor meerdere toepassingen, zoals een luchtslang of koelwaterslang. Er zijn verschillende siliconen slangen in ons assortiment met verschillende diameters. Onze slangen hebben ook nog eens een vrolijke kleur!

Overig

In de categorie ‘overige filters’ vind je nog meer filters die je eventueel nodig hebt voor het vervangen van de vuile filters. Ook vind je in de categorie 'overig' veel verschillende hoezen die je makkelijk kunt monteren op je luchtfilter. De hoezen zorgen voor extra bescherming en verlengt de onderhoudsinterval van het filter.  

Lees meer