Interieur subcategorieën:

Je wilt natuurlijk dat je auto er vanaf de buitenkant prachtig uitziet, maar de binnenkant is minstens zo belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere medereizigers. Hecht je veel waarde aan veiligheid tijdens de rit? Of vind je gemak erg belangrijk? In deze categorie zijn verschillende soorten producten te vinden die daar bij helpen. Ook zijn er producten die bijdragen aan een comfortabele rit.

Een veilige rit

Het is verplicht om een goed functionerende gordel om te hebben wanneer je in een auto rijdt. Zoek je een 2-punts automaat gordel? Of andere onderdelen van een gordel? Wanneer je in een snellere auto of een raceauto rijdt bieden vier-, vijf-, of zelfs zespuntsgordels bescherming. Neem snel een kijkje in de categorie ‘gordels’!

Ook iets wat bijdraagt aan de veiligheid in de auto zijn de pedalen. Het is verstandig om de pedalen in je auto regelmatig te controleren. Ze moeten namelijk wel voor voldoende grip zorgen! Pedalen zijn er in allerlei soorten en maten, neem daarom ook eens een kijkje in deze categorie.

Gemak in je auto

Er zijn producten die voor extra gemak zorgen in je auto. Zo zijn er tablet- en telefoonhouders zodat je je elektronische apparaat makkelijk kunt bevestigen. Tegenwoordig kun je aanstekerdozen voor meer dingen gebruiken dan alleen sigaretten aansteken. Ook kun je er allerlei apparaten op aansluiten zoals laders van mobiele telefoons of tablets. Wil je meer 12V-aansluitpunten in je auto? Dat is ook mogelijk, zo zijn er verschillende aanstekerdozen die voor meer aansluitpunten zorgen.

Comfort tijdens de rit

Ga je een korte rit maken of ben je van plan om lang op reis te gaan? Een comfortabele rit is eigenlijk altijd wel fijn, zelfs voor de kortere ritten. Zorg voor een frisse lucht met een luchtverfrisser, monteer een hoofdsteun of plaats een ventilator met verwarming in je auto! Het is allemaal mogelijk als je een kijkje neemt in de categorie comfort.

Heb je je mobiel geplaatst in een houder? Dan kun je je favoriete nummers makkelijk uitzoeken en afspelen als je hem hebt aangesloten aan een geluidssysteem. Voor alle onderdelen voor een fantastische geluidservaring in je auto kun je een kijkje nemen in de categorie ‘car audio’.

Style je auto

In de categorie ‘interieurstyling’ zijn allerlei mooie instrumenten te vinden die je auto een spetterend interieur geven. Plaats deze instrumenten in de instrumentenhouder zodat alle inzittenden kunnen genieten van de eyecatchers in je auto. Ook kun je je pook opvrolijken met een pookhoes of er een compleet andere pookknop op zetten. Op het gebied van pookknoppen is er voor elk wat wils. Houd je van biljarten? Dan is een 8-ball pookknop echt iets voor jou? Of wil je liever een stoere doodskop? Ook die zit in het assortiment, er zijn zelfs meerdere soorten! De pookknoppen zijn niet alleen leuk voor jezelf maar ook geschikt als super origineel cadeau.

Kies een coole stuurhoes om je stuur netjes te houden en te voorzien van een leuk uiterlijk. Ook hier zijn heel veel verschillende opties voor. Ben je meer van de vachtjes? Ook dan kun je een mooie stuurwielhoes kiezen met een vachtstof. Er bestaan ook handremhoezen om je handremmen mee te versieren. Stuurhoezen zijn niet alleen mooi maar kunnen zorgen ook voor veiligheid omdat het de grip van je stuur verbetert.

Kortom, het interieur van je auto is minstens zo belangrijk als het exterieur. Je moet niet alleen voor veiligheid zorgen, maar het oog wil ook wat. Omdat er een groot assortiment aan producten is, is er voor iedereen wel iets te vinden. En naast het oog wil het oor soms ook wat! Daarom is er de categorie ‘car audio’ met allerlei producten die zorgen voor de perfecte audiobeleving in je auto.

Lees meer