Tablet- & telefoonhouders

Tegenwoordig heeft iedereen het liefst zijn of haar mobieltje bij de hand. Zelfs tijdens het rijden is een smartphone niet weg te denken. Natuurlijk is appen achter het stuur ten strengste verboden, maar even de juiste weg opzoeken via een navigatie-app kan wel erg handig zijn. Net zoals handsfree bellen en muziek luisteren via bluetooth. Een mobiel geeft zeker een extra toevoeging aan je rijervaring!

Ben jij ook een persoon die zijn telefoon absoluut nodig heeft tijdens het rijden? Zorg dan dat je veilig op pad gaat. Je wilt natuurlijk dat je mobiel stevig vastzit, zodat deze niet door de auto vliegt tijdens het rijden. Bovendien moet je telefoon ook goed zichtbaar zijn, zodat je deze goed kunt zien als je de richtingaanwijzingen moet lezen.  

Telefoonhouder

Ga voor extra veiligheid tijdens het rijden met een telefoonhouder. Met de juiste telefoonhouder zit de telefoon op een ideale plek bevestigt, zodat je de benodigde informatie eenvoudig kunt lezen. Op deze manier kun je je volledige aandacht op de weg houden en tegelijkertijd veilig navigeren en bellen.

Allerlei soorten en maten

Je kunt je telefoon op verschillende plekken en manieren in de auto bevestigen. Telefoonhouders zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. De keuze is reuze! Er zijn telefoonhouders met zuignappen die bevestigd kunnen worden op de voorruit of het dashboard, telefoonhouders die je op kunt hangen in het ventilatierooster en houders met een verstelbare arm. We bespreken een aantal houders met hun voor- en nadelen zodat je zelf een keuze kunt maken welke houder je aan wilt schaffen.

Telefoonhouder voor op de voorruit

Voorruithouders kunnen bevestigd worden door middel van een sticker of zuignap. Op deze manier wordt de telefoon stevig op zijn plek gehouden. De houder is ideaal omdat deze je telefoon op ooghoogte plaatst, een goede plek dus! Sommige houders bevatten zelfs een flexibele arm waardoor je deze optimaal kunt positioneren. Op deze manier kun je je blik volledig op de weg houden. Ook zijn deze houders relatief goedkoop en gemakkelijk te bevestigen.

Een nadeel van dit type houder is dat je zicht naar buiten minder wordt. Ook kan de houder gaan trillen tijdens het rijden en kan de voedingskabel van de telefoon die loopt naar het dashboard voor irritatie zorgen.

Telefoonhouder ventilatierooster

Een andere optie is een houder die je kunt bevestigen in een van de ventilatieroosters. Dit is wel afhankelijk van hoe de verwarming, ventilatie en airconditioning van je auto zijn ingedeeld. De telefoon kun je met uitschuifbare klemmetjes of magneetjes in de houder plaatsen. Voordelen van dit type houder zijn dat deze op een handige hoogte zit, het zicht niet veel belemmert en relatief niet opvalt (minder dan de voorruithouder). Ook kun je met deze houder makkelijk een kabel aansluiten op je mobiel, eenvoudig handsfree bellen en krijg je geen kringen op de voorruit door een zuignap. Een nadeel van dit type houder is dat de luchtstroom uit het ventilatierooster geblokkeerd wordt.  

Magnetische telefoonhouders

Er zijn ook zelfklevende houders die door middel van een magneet aan de houder kleven. De magneet plak je op de telefoon en vervolgens plak je deze aan de houder op het ventilatierooster. Op deze manier kun je de telefoon eenvoudig bevestigen en snel gebruiken. 

Dashboard houder

Er zijn ook typen telefoonhouders die je op het dashboard kunt bevestigen met een zuignap, sticker of klem. Voordeel is dat dit weinig zicht in beslag neemt, dichtbij de chauffeer zit en je ze op verschillende plekken kunt vastmaken. Nadeel is wel dat je iets op het dashboard plakt, wat voor sommige mensen als nadeel gezien kan worden.

Andere producten voor het interieur

Wil je het interieur van je auto een boost geven? Dat kan op veel verschillende manieren. Niets is te gek wanneer het om autostijlen gaat. Het leuke hieraan, is dat je zelf kunt kiezen wat je mooi vindt! Er zijn tal van mogelijkheden om je auto te stijlen, bijvoorbeeld met de producten uit ons assortiment. In deze categorie vind je onder andere: automatten, interieurstyling, tablet- en telefoonhouders, car audio, pedalen, schakelen, gordels, stoelen, comfort, armsteun, stuur en meer. Neem een kijkje en geef je auto een unieke uitstraling!

Lees meer