Overig

Voor een optimale werking van het motorblok in jouw auto kun je in sommige gevallen wel wat hulp gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje smeerolie om de cilindersloten mee in te smeren als ze beginnen te piepen en kraken? Of een motorblokreparatieset als er helaas een scheur is ontstaan in een van de cilinderblokken? Neem een kijkje in deze categorie en kijk welke producten jou kunnen helpen bij het onderhouden van het motorblok zodat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw auto.

Kabelbinders

Onder de motorkap en achter het dashboard van de auto bevinden zich tientallen kabels en draden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het kan daarom handig zijn om gebruik te maken van kabelbinders. Met behulp van kabelbinders kun je de kabels gemakkelijk bij elkaar houden. Als je deze kabelbinders vervolgens ook nog eens voorziet van de naam van het onderdeel waar de kabel aan verbonden zit, hoef jij niet langer te zoeken naar die naald in de hooiberg. Ook ziet het er direct een stuk overzichtelijker uit als de kabels bij elkaar gebonden zijn en loop je minder kans dat kabels beschadigd raken.

Olie

Het kan nog weleens voorkomen dat het autoslot of de cilindersloten in de motor van jouw auto gaan piepen en kraken. In ons assortiment vind je smeerolie van het merk Pressol. Dit kun je gebruiken om het autoslot en/of cilinderslot te smeren zodat je van het piepende en krakende geluid af bent. De smeerolie wordt geleverd in een flesje met precisiedop waardoor je de olie heel precies kunt aanbrengen op de plek die dat nodig heeft en je niet direct je halve motorblok onder de olie smeert. Te veel olie kan namelijk nogal nadelige gevolgen hebben voor de auto.

Motorblokreparatieset

Heb jij de pech dat er een scheur is ontstaan in een van de cilinderblokken in de motor van jouw auto? Het vervangen van het cilinderblok kan al snel honderden euro’s kosten. Maar wist je dat je het cilinderblok ook zelf kunt repareren? Dat kan met behulp van de Wondarweld motorblok reparatieset 250 ml. Met behulp van deze reparatieset kun jij scheuren in het cilinderblok permanent dichten. En het setje kost ook nog eens minder dan twee tientjes! Dat is het proberen wel waard lijkt ons.

Neem ook eens een kijkje in de andere categorieën op onze website. In onze webshop kun je vrijwel alles vinden op het gebied van autotuning en styling. Geef je auto een nieuwe look met bijvoorbeeld andere wieldoppen, een uitlaatsierstuk, nieuwe grill of opvallende achterbumper. Of geef de motor van jouw auto een boost met behulp van chiptuning. Door de auto te chiptunen, krijgt de auto net wat meer power waardoor je sneller op kunt trekken. Je hebt niet alleen meer power, je bespaart namelijk ook nog eens brandstof. Naast het autotunen en stylen hebben wij ook auto-onderdelen in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan remblokken, luchtfilters, verlagingsveren en stabilisatiestangen. Is jouw auto toe aan een grote beurt? Kijk dan vooral even of wij de onderdelen voor jouw auto aanbieden. Wij hebben voor vrijwel ieder automerk onderdelen op voorraad. Je hebt je bestelling dan ook altijd snel in huis als je bij Autorista bestelt.

Heb jij een vraag over een van de artikelen uit deze categorie? Of een vraag over een gekocht product? Twijfel niet en neem dan gerust contact op met de klantenservice van Autorista. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 088-123 03 45. Je kan ons ook altijd appen of een mail sturen naar klantenservice@klikenbestel.nl. Wij helpen je graag verder zodat jij kan genieten van jouw vernieuwde auto.

Lees meer