Onderstel & Aandrijving subcategorieën:

Een auto met een kwalitatief goed onderstel is erg belangrijk. In ons assortiment vind je diverse soorten onderdelen voor het onderstel van je auto zodat je weer veel veilige kilometers kunt rijden. Van sneeuwkettingen en wieldoppen tot velgaccessoires. Als je merkt dat bepaalde onderdelen van het onderstel van je auto niet goed meer functioneren, is het verstandig om te kijken of deze onderdelen gerepareerd kunnen worden. Wanneer dit niet het geval is, doe je er goed aan om op zoek te gaan naar vervangende producten waarmee je deze onderdelen eenvoudig kunt vervangen. Maar ook wanneer je je auto een upgrade wil geven door ‘m te stylen met een set vette wieldoppen, kun je bij ons terecht.

Spoorverbreders

Spoorverbreders worden ook wel spacers genoemd. Klinkt cool, maar wat doen ze eigenlijk? Spacers zorgen ervoor dat de velg meer naar buiten komt te staan in de wielkast. Er zijn verschillende redenen om voor spoorverbreders te kiezen, behalve dat je het zou doen voor de looks van je wagen. Spoorverbreders zorgen er bijvoorbeeld voor dat trillingen en lawaai wordt verminderd. Ook zorgen spoorverbreders ervoor dat je auto wordt verbreed, wat op zich logisch is. Maar, hoe breder de auto, hoe minder verplaatsing van gewicht er plaats zal vinden. Daarnaast geeft het meer mechanische grip. Let er wel op dat de banden niet meer dan 3 centimeter buiten het spatbord mogen uitsteken. De politie stelt dat de spoorbreedte niet meer dan 2 procent mag afwijken dan de standaard afstand van de auto.

Een nieuwe look met velgen

Met een set mooie wieldoppen verfraai jij je auto aanzienlijk. Heb je al een bepaalde stijl in gedachten? In ons assortiment heb je een ruime keuze aan wieldoppen in de stijl, kleur en maat die jij maar wil. Zo vind je onder andere sportvelgen, lichtmetalen velgen en stalen velgen in ons assortiment. Ga je voor een stoerdere look? Een van onze meest populaire wieldoppen, is deze zwarte wieldop. Hiermee geef jij je wagen gegarandeerd een vettere uitstraling. Wil je een wieldop met een meer cleane uitstraling? Dan is deze zilveren wieldop wellicht geschikt voor jou. Met de juiste velgenreiniger houd je ze ook nog eens mooi. In ons assortiment vind je daarnaast ook velgaccessoires, die ervoor zorgen dat jouw velgen er goed bij rollen ;).  

Vering en demping

Zonder demping stuitert je auto over de weg heen. Demping zorgt ervoor dat de energie geabsorbeerd wordt, terwijl veren juist de energie opslaan en vervolgens loslaten. Alle producten voor vering en demping vind je natuurlijk ook bij Autorista.nl. Voor een optimale afstelling van de rijhoogte van je auto, kies je voor de schroefset die bij jouw auto past. Zo geef jij je auto de sportieve uitstraling die je wil. Daarnaast is het ook de perfecte tool voor een betere wegligging. Voor veel modellen auto’s hebben wij de passende vering en demping in ons assortiment. Zo hebben wij vering en demping geschikt voor een specifiek model auto, maar ook universele vering en demping. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld verlagingsveren voor jouw Peugeot 204 of universele veerklemmen. Waar ben jij naar op zoek?

Sneeuwkettingen

Ook in de winter wil je veilig op pad kunnen gaan. Wanneer er veel sneeuw valt en er sprake van ijzel is, zijn sneeuwkettingen essentieel. Ga je op wintersport? Ook dan kun je niet zonder een set goede sneeuwkettingen. In sommige Europese  landen zijn sneeuwkettingen zelfs verplicht! Met een set goede sneeuwkettingen is geen wegdek meer onbegaanbaar. Het is belangrijk dat je de juiste maat sneeuwkettingen aanschaft. Let daarom bij de aanschaf van sneeuwkettingen altijd goed op de maat van de band en de velg.  

Lees meer