Transport & Bagage subcategorieën:

Je gaat op vakantie en hebt weer veel te veel bagage ingepakt. Hoe gaat dat ooit passen? Herkenbaar? Met onze transportartikelen wordt dit een eitje! Wij hebben verschillende producten in ons assortiment waardoor je zonder zorgen op vakantie gaat. Met onze transport en bagage artikelen kun je namelijk alles veilig en gemakkelijk vervoeren, zoals fietsen, een tent, koffers en andere bagage. Daarnaast zijn er ook artikelen waarmee je je auto optimaal kunt beschermen tijdens het stallen. In deze categorie vind je dakdragers, kofferbak artikelen, autohoezen, dakkoffers, fietsendragers, producten voor de veiligheid en meer. Zoek welke artikelen je maar handig vindt en ga meteen op pad!  

Dakdragers

Heb je gebrek aan ruimte in je auto? Dat is verleden tijd met een dakkoffer uit ons assortiment! Een dakkoffer is een erg handige en eenvoudige manier om meer bagage mee te nemen voor een dagje uit of meerdaagse vakantie. Je monteert de dakkoffer aan het dak van de auto met behulp van bijpassende dakdragers. Een geschikte dakdrager is afhankelijk van het type dakkoffer en het type auto. Daarnaast zijn er ook verschillende typen materialen, een stalen dakdrager is voordeliger en is geschikt voor een belasting van 75 kilogram. Een aluminium dakdrager is beter bestand tegen weersinvloeden en is geschikt voor een belasting van 100 kilogram.

Kofferbak

De kofferbak is dé plek waar je je bagage, boodschappen en andere spullen in kwijt kunt. In ons assortiment vind je verschillende artikelen voor de kofferbak van je auto. Zo hebben we bijvoorbeeld antislip matten en bagageverankeringen zodat je bagage niet verschuift tijdens het rijden. Zorg dat je auto opgeruimd is en er geen losse spullen rondslingeren door een kofferbak organiser te gebruiken, een soort tas waar je spullen handig in kunt sorteren. Voor het beschermen van je bagage zijn er bagagenetten, bagagerekken en kofferbakmatten. Daarnaast hebben wij kofferbakschalen voor verschillende type auto’s die ervoor zorgen dat de bagageruimte beschermd wordt tegen vocht en vuil. Wil je met je hond een wandeling in het bos maken of gaat je hond mee op vakantie? Schaf dan een hondenrek aan. Dit zorgt ervoor dat je hond veilig en comfortabel in de auto zit. Niet alleen voor je hond is dit veilig, maar ook voor jezelf. Zo kan je hond niemand belemmeren of laten schrikken.    

Autohoezen

Om de auto te beschermen kun je gebruik maken van een autohoes. Een hoes beschermt tegen stof, vuil, zon, vocht en vorst. De autohoezen zijn gemakkelijk te bevestigen en zorgen dat je auto er zo goed als nieuw uitziet, het hele jaar! We hebben een aantal tips voor het gebruik van je autohoes. Het is slim om de hoes over een droge auto te plaatsen, de auto regelmatig te laten luchten door de hoes er soms af te halen, de auto regelmatig af te spoelen met water om eventuele krassen te voorkomen en de hoes niet te gebruiken bij harde wind. Ook voor fietsen, scooters, motors en campers hebben wij beschermhoezen in ons assortiment.

Dakkoffers

Het gebruiken van een dakkoffer is handig om meer bagage kwijt te kunnen in je auto. Je moet met een paar dingen rekening houden met het aanschaffen van een dakkoffer. Veiligheid staat natuurlijk voorop en daarom heb je een dakkoffer nodig die aan alle veiligheidseisen voldoet. Belangrijk voor de veiligheid en kwaliteit van de dakkoffer is het materiaal. Hoe dikker het materiaal, hoe veiliger de koffer. Let tijdens het rijden op de hoogte van je auto, deze neemt namelijk toe met een dakkoffer op je dak. Vooral met het binnenrijden van parkeergarages is het slim op hierop te letten! Ook het goed afsluiten van de dakkoffer is belangrijk, zodat de spullen veilig opgeborgen blijven. Wij hebben verschillende sloten in ons assortiment. 

Fietsendragers

Op vakantie is het leuk om een eindje te fietsen. Niets is fijner dan je eigen fietsen meenemen op pad. Met een van onze fietsendragers kunnen je fietsen makkelijk worden vervoerd. Met de producten uit ons assortiment zorg je ervoor dat je twinnyload stevig blijft zitten, met of zonder trekhaak!  

Veiligheid

Veilig de weg op is belangrijk. Maar het kan best eens gebeuren dat je tijdens een vakantie autopech krijgt of te maken krijgt met een auto-ongeluk. Mocht dit gebeuren dan wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment waardoor je veilig op pad kunt gaan. Producten als een gevarendriehoek, brandblusser, noodhamer, veiligheidsvest en EHBO-set zijn erg handig om standaard op te bergen in je auto.  

Met deze transport en bagage producten is je auto optimaal beschermd, kun je meer bagage vervoeren en veilig op pad gaan!

Lees meer