Autohoezen

Wanneer je je auto ergens parkeert, kan het voorkomen dat deze vies wordt. Voor elke autoliefhebber is dit erg vervelend, bijvoorbeeld wanneer het dak onder de vogelpoep zit. Een bekende irritatie onder bestuurders… Niet alleen vogelpoep is een boosdoener, ook neerslag zoals hagel kan schade aanbrengen aan de auto wanneer deze geparkeerd staat. Schade aan de auto kan relatief eenvoudig worden voorkomen met behulp van een autohoes. Een hoes biedt niet alleen bescherming van de auto tegen zon, regen, sneeuw en kou, maar houd je auto ook nog eens schoon!

Autohoes

Autohoezen bestaan er in allerlei soorten en maten. Er zijn autohoezen speciaal voor buitengebruik, wanneer je auto buiten geparkeerd staat. Er zijn ook autohoezen die ontwikkeld zijn voor binnengebruik, bijvoorbeeld voor cabrio’s die in de wintermaanden in de garage staan en op deze manier beschermd worden tegen stof en vocht. In ons assortiment vind je zowel universele autohoezen als op maat gemaakte autohoezen. Daarnaast zijn er volledige hoezen die de hele auto van voor naar achteren bedekken en halve hoezen die alleen het dak en de ramen van de auto bedekken. Let bij het aanschaffen van een hoes dus goed op welke hoes bij jouw auto past.

Welke autohoes is geschikt?

Allereerst is de afmeting van je auto erg belangrijk voor het kiezen van de juiste autohoes. De afmetingen kun je natuurlijk zelf opmeten met een meetlint, maar staan ook vermeld in het instructieboekje. Een tip is om een iets grotere maat hoes aan te schaffen dan de daadwerkelijke afmetingen van de auto, zodat je zeker weet dat deze past. Ga niet voor een te grote hoes, op deze manier kan de hoes niet goed vastgemaakt worden en kan er wind onder de hoes komen.

Bijna alle autohoezen uit ons assortiment zijn gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal beschermt je auto tegen vogelpoep, boomhars, regen, stof, zout, zand en andere vervuiling.

Hoes voor camper, fiets, motor en scooter

In ons assortiment vind je een heleboel verschillende beschermhoezen, niet alleen voor auto's. Andere voertuigen hebben ook bescherming nodig tegen neerslag of dienen schoon gehouden te worden wanneer ze worden opgeslagen.

Een camperhoes is erg handig. Wanneer je de camper een lange tijd niet gebruikt is het handig om deze te beschermen met een hoes, of je de camper nu buiten neerzet of binnen. Zo komt er geen laagje stof op de camper en gaat deze langer mee!

Veel mensen nemen fietsen mee op vakantie en bevestigen deze met een twinnyload aan hun camper. Voor iedereen die zijn fiets in topconditie wil houden is een fietshoes een must! Een fietshoes biedt bescherming tegen regen, sneeuw, stof en andere vervuiling. 

Voor motors en scooters geldt hetzelfde als bij een auto: ze moeten beschermd worden tegen neerslag en stof. Vaak worden motors en scooters alleen gebruikt bij warm weer en worden ze in de winter opgeslagen in de garage. Voorkom dat er een laagje stof op de voertuigen komt en bescherm ze met een handige hoes!

Stoelhoes

Behalve dakhoezen zijn er ook speciale hoezen voor de autostoelen. Autostoelhoezen zijn praktisch, comfortabel en bepalen het uiterlijk van je interieur. De hoezen dienen als bescherming van de bekleding van je stoel, bijvoorbeeld tegen zweet, stof, etensresten en slijtage. Maak van deze mogelijkheid gebruik en kies een mooie hoes om het interieur van je auto een gave look te geven! Sommige stoelhoezen zijn zelfs wasbaar waardoor je ze makkelijk kunt reinigen.

Anti-ijs deken

In deze categorie vind je ook verschillende soorten anti-ijsdekens. Een groot nadeel van de winter is het krabben van ijs van je autoramen. Deze irritatie kan gemakkelijk voorkomen worden door middel van een anti-ijsdeken! Een ijsdeken voorkomt niet alleen een boel krabwerk, maar kan je auto ook beschermen tegen zon en warmte. Je kunt deze dus ook goed gebruiken in de zomermaanden.

Andere producten transport en bagage

Neem ook eens een kijkje in de andere subcategorieën van transport en bagage! Met de artikelen uit ons assortiment ga je zonder zorgen op pad. Op deze manier vervoer je alles veilig en gemakkelijk, zoals fietsen, een tent, koffers en andere bagage. Daarnaast zijn er ook artikelen waarmee je de auto optimaal beschermt tijdens het stallen. In deze categorieën vind je dakdragers, kofferbak artikelen, dakkoffers, fietsendragers, producten voor veiligheid en meer. Zoek welke artikelen je handig vindt en ga meteen op pad!

Lees meer